Acceso

Categorías

Directorio

Organizacion de eventos musicales

Donaciones


“A La Puta Kalle” (2011) – EP

Aquí tenim la primera producció d'una nova banda de l'escena Punk/Hardcore mallorquina: A La Puta Kalle. Formen aquest projecte, des del 2009, dos joves treballadors del món de les arts gràfiques, Albert (baix) i Julián (veu, guitarra), del qual diuen: "A més de proposar-se destrossar un preciós instrument a manotades, va decidir escupir insults – un "puta" cada tres paraules – per dissimular els aberrants sons que sorgien del seu amplificador". Tanca la formació Javi, el bateria, del qual diuen que "és un guitarrista de flamenc, al qual enganarem per que toqués la bateria".
El seu Punk accelerat i directe a la jugular es nodreix principalment de bandes de Punk espanyol com Lendakaris Muertos, R.I.P., Commando 9mmM.C.D. però fent concessions cap a altres estils com el Rock 'n Roll o el Hardcore més clàssic. Destaquen cançons com "Hijos de puta", "Jódete, cabrón" (amb les veus femenines de Susana) o "Foraster", on ataquen amb contundència "a esa puta gente que se cree muy liberal pero que practica el fascimo radical" i dient, ben alt i ben clar, que "si me llamas 'foraster' eres solo un fascista". Com diuen, música feta amb molta mala òstia, "ideal per conduir per l'autopista en sentit contrari".

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Escribe un Comentario

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*